Dec 5, 2011, 1:00 AM

Лудият с римите... и Аз 

  Poetry » Love
799 0 8

Почти луд, почти като мен,
влюбен в истории за студеното време.
Почти истински и почти съвършен,
рисуващ по облаците темпера
с някое мое, измислено име.
Наричам го Филип понякога в нощите,
но и той като мен би могъл да е Ноември.
Докосвайки нежно в мрака косите ми...
Всички мрачни сонети превръща в песни.
Тук в моето кралство
е почти винаги ден,
но без слънце, луна, или разни планети.
Почти истинско, почти като теб,
яхнал Пегас по небесни пътеки.

 

 

 

 

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??