Снощи пих водка. Един гълъб летеше в тъмното
с писмо в човка.
Казвам Ви честно: Въобще не бях пияна!
Беше нещо по- леко: Бях луда!
После този гълъб влезе в очите ми сини -
и остана.
Получих писмото в кутия - отворена рана.
Казвам Ви честно: В синьото има случайности
с форма на ябълка. Ако знаете колко има само!...
Всъщност очите ми са кафяви, но какво значение има,
след като плуват в океана.
27.05.2018г
© Тодорка Атанасова All rights reserved.