Oct 12, 2007, 1:51 PM

Лудост... 

  Poetry
1053 0 3
 

Побягна мисълта
сред лабиринт от болка
и викове, облечени в престилки бe
ли,
но не намери изход и сви се под лъчите
на слънце рентгеново, прегоряло...

... на болничния коридор в капана
душа човешка май се хвана.

 

© Сани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??