Feb 22, 2007, 8:38 AM

Луна 

  Poetry
615 0 5

Луна

Изгря луната над баира,
проряза мрака с бисерни лъчи
и започна да се взира
със нейните във моите очи.

Тя проправи ми светла пътека,
сгря душата в мечти,
затопли сърцето ми с лека
милувка от свойте искри.
Галин Евгениев

© Галин Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??