Sep 22, 2013, 10:12 PM

Луната обясни ми се в любов 

  Poetry » Love
840 0 12

Луната обясни ми се в любов

с лъчи целувки, после ми намигна,

а вятърът подслушваше готов

вестта да разнесе усмихнат.


Звездите ръкопляскаха във хор,

затрепкаха във блясък струнен,

щастливец аз - галантен метеор

луната си обгърнах с пръстен чуден.


Нощта събра вълшебен дар

от хиляди неонови брилянти,

облак стар на бури господар

изпрати капчици - безкрили музиканти.


Послание ни даде - ясен гръм,

любовно сричаше зората

и слънцето надигна се от сън,

целуна ни и светна на земята.



© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??