Aug 30, 2009, 2:41 PM

Лунна светлина 

  Poetry » Other
458 0 0

На лунна светлина аз не мога да заспя,
очите ми искрят в мрака.
На лунна светлина аз стоя под дъжда
и си мисля, че някой ме чака.

На лунна светлина аз не мога да заспя,
отдавна всичко вече е заспало.
Нощ е, а искам да се върне денят
и да ме огрее в топлото си одеяло.

На лунна светлина аз не мога да заспя,
стоя си и броя звездите.
Погледнах луната, а тя ме огря
и ме погледна право в очите.

На лунна светлина аз не мога да заспя,
стоя си в стаята сама.
Но се съмна и слънце изгря,
а аз посрещнах с усмивка деня.

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??