Aug 7, 2015, 11:57 AM  

Лунно сияние 

  Poetry » Landscape
392 0 2

Мрак и тъма,
душата ми умира...

Падаща звезда,
притежаваш я, любима!

© Княгиня Нощ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??