7.08.2015 г., 11:57 ч.  

Лунно сияние 

  Поезия » Пейзажна
388 0 2

Мрак и тъма,
душата ми умира...

Падаща звезда,
притежаваш я, любима!

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??