Jun 21, 2017, 11:32 AM

Лятна обич 

  Poetry » Love
566 0 10

 

Лятна обич,
случайна, нечакана,
по детски затичана,
безгрижно мечтана.
Вълшебна, суетна,
наум пожелана
и на шега и на истина
прегърната, неовладяна.
Бъбрива безгласно,
в свян мълчалива,
слънчева, щура и срамежлива.
Усмихната тихо
и бурно щастлива,
неосъзната, стихийна и дива.
Обичам, обичаш...
не е ли красиво? 

 

Galaxi

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??