21.06.2017 г., 11:32 ч.

Лятна обич 

  Поезия » Любовна
475 0 10

 

Лятна обич,
случайна, нечакана,
по детски затичана,
безгрижно мечтана.
Вълшебна, суетна,
наум пожелана
и на шега и на истина
прегърната, неовладяна.
Бъбрива безгласно,
в свян мълчалива,
слънчева, щура и срамежлива.
Усмихната тихо
и бурно щастлива,
неосъзната, стихийна и дива.
Обичам, обичаш...
не е ли красиво? 

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??