Jul 4, 2009, 11:24 AM

Лятно е 

  Poetry
489 0 12

Тихо ли, тихо вали...

Лятно е.

И набързо дъжда ще премине.

Знойно слънце

ще блесне в очите ти.

Щом за мъничко спреш

да го видиш...

А над тебе

дъга пъстроцветна

ще посипва

най-цветните ласки.

Надигни се,

и ще я стигнеш.

Тя е толкова, толкова

нежна...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??