Jul 14, 2018, 7:13 PM  

Лятно Вълшебство! 

  Poetry
281 2 3

Дочуваш ли стъпките, тихия шум

на Времето дето край нас преминава?

Избягало някъде, с някой тайфун

капчици Обич за нас утаява.

 

Усещаш ли полъха, пръските морски

разхлаждащи нежно горящата кожа?

Минутни желания, помисли хорски –

под чадъра на сянка ще Ви разположа.

 

Почивайте бавно – и утре е ден!

Човек работи не само с ръцете.

Оставете и мъничко място за мен.

Любов засадете до някое цвете!

© Ангел Милев All rights reserved.

Заедно с картината на Илия Йончев:

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=103207759695599&set=a.102953593054349.6758.100000191258707&type=3&theater

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??