Jun 21, 2020, 11:24 AM

Лято 

  Poetry
737 0 0

Лято

 

Лято пълно с топлина,
лято пълно с радост и изненади,
денят е чист изпълнен с добрина
тихият ветрец своята усмивка вади.

Лято идващо със слънцето огряло,
морските вълни брегове целуват.
времето чайките е спряло,
или летят над морето, летят и танцуват.

И всичко се радва и по-добре живеят
хора с усмивки в морето плуват.
Цветенца, птици, деца растат и пеят
от лятото облени с топлина и лудуват.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??