Sep 12, 2012, 3:15 PM

Лято 2012 

  Poetry » Love
506 0 1

Хубаво и много истинско Tо беше 

И Време сякаш спира  и не вървеше

 

Очи в очи се взирахме 

И силни мигове нарочно спирахме

 

Дълбоко ги таяхме

силни думи не изказвахме пестяхме

 

 Знаехме  че този миг от нас ще отлети 

И несподелена някъде в сърцето тя дълбоко ще заспи 

 

Но остана нещичко Уви...

За да срещне Бог отново двамата приятели добри - две сродни искрени души 

И както каза ти нещичко което миг от спомен - записан във Сърцето 

© Майкъл Ф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??