Oct 12, 2013, 2:06 PM

Лято 

  Poetry » Other
406 0 0

Лято

 

Ех лято, лято,

колко хубаво си беше ти,

колко хубаво, богато,

на емоция - мечти!

 

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??