Oct 24, 2010, 6:46 PM

Лятото 

  Poetry » Other
380 0 0

ЛЯТОТО

Събра от нивите си лятото
зърното разпиляно
и закачи
на дните скъсаната избеляла риза
върху рогата на
самотно крачещата крава
край разораното стърнище.
След нея детството ми тича...

© Иван Хаджидимитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??