Mar 22, 2006, 8:41 PM

Лъжа 

  Poetry
772 0 1
Защо,така свърши всичко,
трябва ли да те мразя сега?
Така щастлива бях,в една лъжа.
Тава си ти-една лъжа,
измама разбила живота ми.
Може би,така съвсем случайно
ти разби една мечта.
Убия ти с безчет лъжи
но това си ти-сериен лъжец.
Мисли си ти какжото искаш.
Прави каквото мисли,че е нужно,
но НЕ забравяи ти едно едничко.
Аз ВИНАГИ ще те ОБИЧАМ!!!

© Калина Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??