Sep 4, 2012, 3:42 PM

Лъжата 

  Poetry » Love
678 0 1

Кой измислил е лъжата,

може би греха си за да скрие,

замесен пак е сатаната,

споделяте ли го и вие?

 

Може би в едно със изневярата

в търсене на развлечения и чувства,

прекрачила дома и вярата,

водена от дявола към блудства.

 

Търсеща любов, безспир

с разкрасено и пазарно тяло,

любовта, превърнала  в кумир.

Разголен свят пред огледало.

 

Святост подменена с  голота,

царства във света  лъжата,

сбъднато проклятие, мечта

на сатаната... 

 

http://www.vbox7.com/play:ae87fec9f9

© Динко Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О това е труден въпрос кой я е измислил! Хубав стих!
Random works
: ??:??