Jul 6, 2016, 11:26 PM

Лъжец 

  Poetry
399 1 1

Редиш празни думи -
спукани гуми. 
Лъжи на килò
плюеш ти. 
Зад вратите на твоите лъжи
има празни стени.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??