Jul 21, 2007, 10:07 PM

Лъжехме се 

  Poetry
736 0 0


Не забравяй тези дни,

в които бяхме аз и ти.

Аз и ти за ръка държахме се,

че ще сме заедно - лъжехме се.


Ти пое пътя си и не

погледна назад,

и аз май трябваше така

да постъпя.

Лъжата намери своя край,

както ти намери ново начало.



И днес със тъга си спомням

за минали неща,

и днес припомням си онези

красиви времена.



И въпреки всичко, аз те обичам.

Не те задължавам да

го правиш и ти.

Не те задължавам да ме обичаш,
недей ме обича отново,
недей ме обърква, недей!

© Вера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??