Jan 11, 2014, 9:24 PM

Лъжи ме 

  Poetry » Love
626 0 3

Лъжи ме с устни и ръце...
Лъжи ме с думи, аз ти вярвам.
Пулсирай в моето сърце -
от истини сега е спряло.

Лъжи до края на света.
Не ми признавай, че ме искаш.
Извий се ти като луна -
на страстите ми звездна писта.

Лъжи ме с нежния си чар -
аз съм роден, за да го имаш...
В безкрая ти съм нестинар,
вървя по въглени – незрими.

Лъжи ме с' зайчета в очи -
мечтите ти са слънцегрейни...
Ако дъхът ми замълчи,
за щастието ти попей ми...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??