Mar 1, 2008, 6:19 PM

Лъжите ти... 

  Poetry » Love
1114 0 2
Казваш ми: "Липсваш ми!"
Но, моля те, спри!
Боли от това
как ме лъжеш ти!
Дали ще се върна
при теб, както в онези дни?
Не! Разбери...
Дали ще мога да те целуна
под звездите,
както в онези дни?
Не... не мога!
Не мога да повярвам на лъжите,
както преди!

© Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??