Apr 16, 2024, 10:51 AM

Лъскам си имиджа 

  Poetry » Parody
132 1 5

The work is not suitable for people under 18 years of age.

С годините във пусти виртуал
бая, съзнах го, май съм се олял -
Преглеждах стари свои публикации,
ми то е секс... и порно вариации...

Ма то е ужаст - изрази нефелни,
цинизми, битовизми, диалект...
Пуезия, кат' за психично болни
написана от чалнал се субект...

Засрамих са, та чак гъзО ми пламна
в нюансите на аления мак -
Това недопустимо е и срамно!
Почесох крачула на левио баджак...

А после и главата си плешива
родила тази напаст урудлива,
която плаши всеки по-нормален,
като девица - първи секс орален...

Мислих и дълго, даже и широко,
и хванах с две ръце решението!
Да е спокойно в' виртуала населението -
Сменява рязко 'секи вид посока!

Ще почна да редя едни римушки
за цъфнали овошки, демек, сливи,
за сатири и за самодиви,
та чак от молива ми ще падат стружки...

Това е то, ще сменям таз тематика
и имиджа ще лъскам денонощно!
Започвам на мига, че трябва практика,
и хванах си перото в порив мощен!...

12.04.2024.
___
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :0))

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Марко, разкри ме, дрът комуняга съм 🤣, даже бех едно време и партизанин 😋
    Акеми, много палава усмивка, явно ме подкрепяш в тази мисия 🤣
    Мерсаж и на двамцата 🤣
  • Жорка.
  • Засрамих са, та чак гъзО ми пламна
    в нюансите на аления мак...
    Георги, винаги съм си мислил за теб, че си един комунист под прикритие.
    И с този стих, прикритието ти падна. Край ! Разобличен си ! Призна си !
    Поздрави за творбата !
  • Ма я съм сери-озен 🤣
    Мерсаж, Влади.
  • Хахаха хахаха хахаха! Отдавна не се бях смял така😁😁😁 Евала!!!
Random works
: ??:??