Jun 10, 2021, 1:12 PM

Любима 

  Poetry » Love
329 0 0

Във нощ омайна като тази, на теб красавице ще се предам.

В живота мой любов я имам и на теб любима искам да я дам.

Искам само твоята усмивка нежна, на лицето ти да грее.

Не искам сълзи да пролива, а да се радва и се смее.

Ела при мен любима, ти живота ми го промени.

Не вярвах че възможно е любима, да има сбъднати мечти.

Това си ти, мечта една едничка.

За мен си всичко на света, дори си моята пчеличка.

Толкова ли много искам от живота?

Само теб любима на света.

За друго аз не ще се моля, само да те обичам докато умира. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??