Aug 14, 2024, 3:12 PM

Любима или камериерка? 

  Poetry » Love
120 0 2

,,Не можем да живеем заедно"!

звучиш ти толко просто и логично.

Това забрана е от теб,която казва:

че съм стар и грозен Квазимодо.

 

В живота ти за мен да бъдеш

камериерка,а не любима.

Да не мога вечер да ти казвам,

красиво цвете несравнимо.

 

Това ли искаш и само толкова?

да грижиш се за мене ей така.

С рутинни и обикновени действия

да изтезаваш моята душа.

 

Но кому е нужна тази драма,

да бъдеш не любима,а камериерка?

Защо във този свят за двама,

това да бъде наказание и проверка                                                                   ?

 

Желая тебе силно да прегърна,

ах, как го искам и за това копнея.

Любима моя или камериерка?

на нашта обич да посегна аз не смея.

 

 

 

 

 

 

© Иво Сотиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??