Oct 29, 2009, 1:25 PM

Любов 

  Poetry » Love
518 0 1

 

 

когато в Теб

любима

има влага

и усещаш облизващи вълни

настръхнали вулкани

и пълзящи скарабеи

знай

 

знай

че в този момент

съм яхнал

небесния си звездолет

и по спиралата прониквам

във Вселената ти слънчогледова

пристигам като лава

попивам жаждата ти

поливам те с реката Нил

а в наносите ни

пониква

посятата от Сириус и Орион

Любов

 

тогава

мила моя

изживей мига като безкрай

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??