May 13, 2009, 9:29 AM

Любов 

  Poetry » Love
433 0 1

Самотен остров.
Нощ. Звездите нежно мигат
от небето към морето синьо.
Вълните пеят нощната си песен
и се влюбват в пясъка на плажа.
А пясъкът ги прелъстява с целувка топла
и ги отпраща надалече.
Хоризонтът ревниво ги поглъща
и с нова сила при пясъка ги връща.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??