Любов, ти всичко ми отне -
и смях, и сълзи, и сърце.
Аз мечтаех да се вкопча в теб,
да притихна в твоите ръце.
Любов - тръгвай си от мен,
не искам да се връщаш в моя ден.
Не съсипвай остатъка от мен,
душата ми освободи от твоя плен.
Любов, не позволявай за теб да копнея,
не те искам в моите мечти...
Пред теб цялата си мъка ще излея,
а ти нежността за други си спести...
Любов, недей ме лъга вече...
не вярвам, че можеш ти да си добра...
На мрак и болка сърцето ми обрече,
уморих се вече в таз борба...