Dec 3, 2008, 11:58 AM

Любов 

  Poetry » Love
1165 0 3

 

ЛЮБОВ

 

 

В планината

на любовта

открих извора

на обичта.

Наведох се

и пих от него.

Пих дълго, жадно

ненаситно...

Сега съм пияна

от обич към теб!

 

Не вярваш ли?

 

Склони глава

на моите гърди.

Чуй как

сърцето ми тупти.

Тупти,

защото те обичам...

 

Чувствата

не могат

да бъдат

забранени.

Чувствата

не могат

да бъдат

ограбени.

Любовта блика

от сърцето

и пак там

се влива...

За да

остане

вечна!...

 

 

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??