Nov 7, 2012, 10:45 PM

Любов 

  Poetry » Love
875 0 2

Изгубих се, а мислех, че съм силна,

че мога всичко сама да разреша,

забравих, всъщност, колко съм ранима

и колко много ме боли от това.

 

Лъжех себе си, лъжех и другите,

че съм самодостатъчна и мога

да премина милион препятствия

и да съм още по-силна и сама.

 

Не вярвах, че някога и някъде,

изчезнала сред шум и суета,

сломена твоя поглед ще търся,

за да избягам от смъртта.

 

Мразя се за тази своя слабост,

уж силна съм, а ето ме сега,

треперя като лист изгубен

и чакам да ме погледнеш пак.

© Айше Рубева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??