Jun 16, 2010, 8:49 PM

Любов 

  Poetry » Love
1062 0 1

Случайно запознахме се в нощта

и странно чувство връхлетя ни!

Съзряхме в очите си нежна топлина…

И в този миг прозряхме…

Това е любовта!

 

© Хриси Цекова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??