Любов, преминала през много болка,
можела отново да гори.
Любов, деляща ни с години,
кара пак сърцето да тупти.
Любов, превърнала се в отчаяние,
през много изпитания премина,
но от сърцата ни любящи
тя така не спря и не отмина.
Любов, гореща като Лято,
красива като Есента,
Любов, препускаща със Вятъра,
ухаеща на дивата зора.
Любов, от двама ни жадувана -
като човек в пустиня за вода.
Любов, в годините пътувала,
събрала е душите ни в една.
Любов, изпълнена със сила,
без граници и правила,
Любов, бушуваща във времето,
останала във Вечността!
© Дева Тарейн All rights reserved.