Jul 2, 2013, 11:17 PM

Любов 

  Poetry » Love
811 0 4

Нечакана, невикана, неискана.

Изплакана и скрита истина.

Си тук сега, си в мен сега, си моя.

Нестихваща, рушаща ми покоя.

 

В изненадващ момент

и по начин нетърсен

се докосна до мен

и света ми разтърси.

 

Най-красива и чиста си.

И голяма и истинска.

Невъзможно да Си.

Ала все пак те искам.

 

Ще се боря за теб.

Ще те пазя от себе си.

Ще живея за теб.

Ще те скрия в сърцето си.

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??