Oct 26, 2012, 3:45 PM

Любов 

  Poetry » Love
814 0 0

Любовта е сила,

чувство, което

идва тъй неочаквано,

нахлува в душата на човек.

Тръпка, която те изпълва

с онази емоционалност,

събрана на куб в

малка черна кутия.

Които в един неочакван миг излизат

и в душата ти нахлуват

онези смесени чувства

на страст, усмивки,

тъга и сълзи.

Любов - една малка

нежна думичка на пръв поглед, а

всъщност безкрайна,

надеждна светлина,

понякога болезнена мрачна тъга.

Любов - дума, без която

хората не могат.

Дума, която

рано или късно намира

своя път на

взаимното себеотдаване!

 

© Надя Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??