Любов
Любовта я няма вече,
тя като вода изтече,
между камъчета се провира,
друго ручейче намира.
Пречупени съдби, изневери
умовете с тревоги товари.
Иска ни се да сме господари
преди съдбата да ни изпревари.
Валентин Виденов
© Валентин Виденов All rights reserved.