May 16, 2015, 11:15 PM

Любов 

  Poetry » Love
368 0 0

Любов ли бе това с тебе, 

любов като прохладното небе 

любов, бъди до мене,

любов и в моето сърце.

 

Когато ти ме любиш, 

всичко в мене будиш,

с ръце ме галиш,

всичко в мене палиш.

 

Цял живот съм търсила любов

и ето днес за мене си готов.

 

 

 

 

 

 

 

© Роксана Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??