Jan 19, 2022, 10:41 AM  

Любов 

  Poetry » Love, Аcrostis
451 4 2

Летен, но студен...
Юбилея ти празнувам
без да знаеш ти за ден,
още че смеха ти чувам-
винаги до мен...

© Гергана Желязкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??