Щом легнала съм на рамото ти, не изпитвам страх.
Заедно сме - това е любов, а не грях.
С теб уверена съм и гордо напред вървя.
Загубя ли те - болка ще е, не ще продължа.
Бурното море спокойно е, щом заедно сме.
Облачното небе ясно е, щом обичаме се.
Двама ли сме - всичко ще преодолеем.
Двама ли сме - тежкият живот лек ще е.
© Стефания Игнатова All rights reserved.