Любов - болезнено желание!
Любов несподелена -
една душа ранена!
А моята изстрадала е
и плачеща
и гневна.
Когато аз любов дарявам,
а не получавам,
искам с пълен глас да изкрещя,
за да ме чуят всички по света.
Да знаят, да не допускат грешка,
за да не страда душата им човешка!
Сега аз плащам си жестоко
и разкайвам се дълбоко,
че грешката, допусната от мен,
остави ми болезнен спомен!
© Милена Алексиева All rights reserved.