Feb 4, 2010, 2:38 PM

Любов и разочарование 

  Poetry » Love
4331 0 0

1. Ти не можеш да обичаш и в любов да се вричаш.

    Но знай, че всяка не можеш да притежаваш.

    Ти жена не заслужаваш и само ще се надяваш.

    Един ден ще съжаляваш и в краката ми ще падаш!

 

2. Не ще ме видиш повече в краката ти да лазя,

    защото вече те мразя.

   До вчера само теб исках да имам,

  но вече не искам да те виждам.

  Ти си минало за мен, но вече дойде нов ден,

   в който не ми пука какво мислиш за мен!

 

3. Знам, че беше смутен, когато разбра какво си ти за мен.

   Но знайм че без теб не мога и ден,

  дори когато си студен с мен!

 

4. Вечно ще те обичам и това винаги ще отричам,

   защото с мисълта за теб заспивам,

   защото само теб искам да имам,

   а събудя ли се, осъзнавам,

   че не мога да те притежавам!

 

5. Аз искам да умра, защото друга целуваш сега.

   И да те обичам не мога да спра,

  защото ти за мен си любовта.

  Не мога аз без теб да живея,

  защото всеки ден само за теб копнея,

  но не знам така докога ще оцелея!

 

6. Аз не те обичам вече,

   защото моето сърце на две разсече

  и за друга мислиш вече.

  Как да не те мразя, кажи,

  като говориш само лъжи.

  И пак моето сърце разби,

  без на съвестта да ти тежи.

 Но вече започвам нов живот с други мечти,

  защото ми писна да роня само сълзи,

 докато ти целуваш другите жени!

 

7. Животът ми е пълен провал,

      ти си моят идеал.

      Може би си нечия друга съдба,

     но ти си моята мечта.

      Ти плени моето сърце,

      а сега ми казваш "не"

     и си в чуждите ръце!

 

8.  Ти не заслужаваш нито една моя сълза.

       Ти не заслужаваш да си моята мечта.

      Как на улицата да те поздравя,

      след като сърцето ми да кърви не спря.

     А ти дали ще ме поздравиш,

      като даже не успя да ме оцениш!

 

9. Знам, че искаш други жени,

      а знаеш ли мен колко ме боли?

     Знаеш ли как плаках аз до зори

     и как чаках те, докато сърцето ми кърви?

    А гледаше ме ти с твоите безразлични очи,

    а моите бяха пълни със сълзи.

     Но на теб не ти пука, нали,

     защото вече разби моите мечти!

 

10.  Ще се науча да спирам,

       заради теб сълзи да проливам,

       защото за теб умирам

      и знам, че не мога да те имам!

 

11. Направих грешка една -

     загубих си човечността

    и намерих гордостта

     и сега съвсем сама вървя по ръба!

© Силвия Цветанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??