Nov 28, 2018, 2:02 PM

Любов има 

  Poetry » Love
675 0 1

За моята любима у мене всичко има!
Усмивка сърцата и поглед любвеобилен.
С упора от ръката съм топъл и силен.
В прегръдката сън и пролет навън -
насладата вкусна с утеха в гласът
и как да пропусна лекът от смехът.

 

От моята любима в мене всичко има!
Музика шептяща с аромат приятен.
Свещ горяща в просторът необятен.
С любов светът постеля моят път -
желанието живо сияние от сладост,
мечтание щастливо и много радост.

 

Със моята любима до нас ще има!
Цветя растящи с полъх топлина.
Лъчите ромолящи в тиха светлина.
Благодат с поклон, завет и подслон.
Лица лъчисти с вяра в добрината
и красиви мисли за обич на земята.

 

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Невероятно между куплетите - реклама! Колко "хубаво" ми стана.
    Тъй за авторството не пледирам - ценностите подменени тук сезирам.
Random works
: ??:??