Aug 7, 2006, 9:00 PM

Любов ли е 

  Poetry
1418 0 6

 Събирам на късчета
малки навред
безброй разпилени мечти.
Подреждам ги бавно
и тръгвам напред
натам-където си ти.
Пристъпвам полека
по прашния път
и искам по-бързо да стигна,
но ти си далеко,
а къс е денят,
а залезът вече примигва.
Но аз продължавам
и няма да спра,
не ме притеснява тъмата.
Ще ходя,ще тичам
дори през нощта,
но с теб ще посрещна зората.
И новият ден ще бъде за нас
ще бият сърцата ни лудо.
Ще галиш косите,
ще слушам в захлас,
какво е това,
любов или чудо?

07.август.2006.г.

© Людмила Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??