Jan 29, 2013, 4:07 PM

Любов ли е? 

  Poetry
631 0 2

 

Любов ли e? Това ли е чувството,
което замайва, обърква, изпълва, убива?
Това ли е на хората нужното,
което от нищото, чак до небе ги издига?

Затова ли готов си да бягаш,
а после пак при нея да се връщаш?
Когато тъжен си багажа стягаш,
а щом повика те, с надежда се обръщаш...

Наивно, глупаво, заблудено сърце...
защо след всичко случило се още вярваш?!
Надяваш се за мъничко... поне...
че някога на някого ще трябваш...!

 

© Александрина Крушкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??