May 28, 2008, 11:47 PM

Любов-наказание 

  Poetry » Love
1145 0 7
ЛЮБОВ-НАКАЗАНИЕ

Защо ми са твоите срещи,
щом всяка минута
в тях е броена,
щом изгрева сама посрещам
и... денят ми е далече от тебе.

Защо ми е твоята нежност -
винаги тайно набързо дарена
и обичта ти, която разделяш
между мене и... нея.

Защо ми са твоите устни,
щом отвръщат с мълчание,
когато от тях имам нужда
и... редят оправдания,
когато си тръгваш.

..............
Защо ми е такава любов - НАКАЗАНИЕ!

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??