Jul 22, 2011, 6:48 PM

Любов несподелена 

  Poetry
573 0 1

За тебе си мечтаело момчето,

а свирело и пеело в гаража.

Сърцето му било тъй клето,

а да пеело пред тебе - нямало куража.


И всяка вечер със перцето

галел нежно струните на своята китара,

представял си, че гали ти лицето,

душата слагал на кантара.


Последната му песен бе на тебе посветена,

преди живота си да прекрати, 

сега душата му ранена знае

от любов несподелена колко много боли.

© Бездарна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??