Mar 16, 2012, 11:45 PM

Любов невъзможна оставаш си ти 

  Poetry » Love
605 0 1

Любов невъзможна оставаш си ти,

която до дъно изгаря мойта душа.

Любов, облята в безбройни сълзи,

пропита с мрак и много тъга.

 

Ти, любов невъзможна, сега

защо всели се в мойто сърце.

Болка за мен си  остава любовта,

която всичко в живота ми взе.

 

На самотата сестра си, любов наранена,

а на тъгата близначка, нали.

Защо не бъдеш любов споделена,

а невъзможна оставаш си ти.

 

Любов невъзможна, защо в мен гориш,

как ли плени сърцето в мен.

Защо от теб толкова силно боли

и оставяш след себе си прах изгорен.

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Винаги невъзможната любов остава в сърцето, макар то сега на друг да е подарено!!!
Random works
: ??:??