Oct 30, 2005, 9:07 PM

Любов от пръв поглед 

  Poetry
791 0 2

Когато зърнах твоето лице
погледнах в твоите очи,
сред тъмното небе
те светят като две звезди.

И ти погледна подир мен,
за миг сърцето ми се спря,
почувствах нещо аз към теб,
дали това е любовта?

И мислех дълго след това
какво сърцето ми обсеби?
И питам се сега
защо не мога да съм с тебе?

И пак тъгата ме обзе,
изпълни моята душа,
разкъса моето сърце
почерни моята съдба

И моля те сега
при мене ти ела
да излекуваш моята тъга
и любовта си да ти подаря.

© Анонимен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??