Nov 7, 2006, 3:54 PM

ЛЮБОВ ПОД ВЪРБИТЕ 

  Poetry
595 0 5
Любов под върбите
(Dragostea din tei)


Ръжта узряла пак се залюлява
и стъпките нетърпеливи я разсичат.
Едно момче през нивите припява,
а ...аз раздавам се, жадувам и обичам.

Вие, момчетата, сте светло ято,
/макар да чувам, лоши сте били/
със длани галещи, с дъжда от лятото
и в новата ми пролет – свят от дъги.

И топла, бяла съм, не съжалявам...
и ...чакам любовта си под върбите.
Защо ли още тук се споменавам,
а ...щастието идва без да ме попита...

06.11.2006

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??