Feb 8, 2007, 6:55 PM

Любов преплетена в любов 

  Poetry
1153 0 3
И като две звезди в небето, преплели пръсти, тъй вървим във мрака, завижда ни дори морето и с тъжен стен от завист не веднъж проплака... Ръцете ти се вплитат в мене, в прегръдка нежна ме улавят, а морето още по-горчиво стене, вълните нашата любов прославят... Нежни, алено-червени устни, докосват страстно моите в екстаз, целувките за мен са толкоз вкусни, отпивам от тях, пияна от захлас... Дъхът ти среща моя в тишината, мълчим, пияни от любов, прокрадва се между страстта луната, морето пак надава тежък зов... Помежду ни думи са излишни, говорим сякаш чрез любов, помежду ни няма тайни скришни, любовта преплита се с любов... И нека тъй да бъде до безкрая, и нека моите очи да срещат вечно теб, да те напусна нивга не желая, нека вечно ме обичаш ти и аз обичам теб...

© Паолина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Отново браво!
  • Миличка,аз съм възхитена от твоя талант...Постигаш ритъма в стиховете си,напояваш ги с онова познато чувство,само стига да поискаш,можеш да усетиш всичко...!

    Поздрави и усмивки от мен!!!
  • Хубаво!
Random works
: ??:??