Oct 12, 2011, 8:00 PM

Любов за пеперуди 

  Poetry » Other
773 0 6

Любовта днес е търговия

с колоритни сергии от плът,

на които търговци продават

спазарени съдби под калъп.

 

Вместо обич, предлагат услуги,

вместо нежност - удобен живот,

трябва просто да имаш заслуги

и те взимат да бъдеш „Любов”.

 

Спазарени съдби по битаци,

препродавана младост и чар,

власт, амбиции, пошли мераци,

тъжно скъп карнавал.

 

Аз продавам любов - за пеперуди,

но танцуващи диво в мен.

Лош търговец съм може би?!

Може би...

но опитай да сложиш пеперуда в плен...

© Пламена Троева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??